Terug

Ik houd mijn doel voor ogen

Scroll

Al 28 jaar ondernemer

Vernieuwen met visie: hoe mijn passie voor duurzaam design de norm stelt in bedrijfskleding.

Sinds mijn kindertijd, toen ik opgroeide in een ondernemersfamilie, heb ik de wereld altijd mooier willen maken. In 1996 richtte ik Beekman Group op, en sindsdien blijf ik mijn kinderdroom naleven door duurzaamheid en functionaliteit samen te brengen in alle facetten van ons bedrijf. Ons credo 'kleine verandering, passend effect' resoneert in elk ontwerp dat we creëren.

Op basis van een visuele bedrijfs-DNA-analyse wordt een 1-, 3- en 5-jarenplan opgesteld waarin gedurende deze periode kleine aanpassingen in de collectie worden aangebracht. Kleine veranderingen in design zorgen ervoor dat gedurende de tijd nieuwe items met bestaande items uit de collectie kunnen worden gecombineerd en naast elkaar gedragen kunnen worden. Daarnaast kiezen we voor materialen die duurzaam en gemakkelijk te recyclen zijn. Het effect is een levenscyclus die langer is.

Ontzorgen

Beekman Group biedt een 'one-stop-shop' oplossing voor bedrijven. Onze collecties bevatten niet alleen kleding, maar ook schoenen en promowear, alle ontworpen om uniformiteit en stijl te bieden zonder de individuele persoonlijkheid te verliezen. Dit zorgt voor een sterk gevoel van trots en welzijn onder de medewerkers, en versterkt de huisstijl van elk bedrijf.

Onze internationale stylistes spelen een sleutelrol in de ondersteuning bij het implementeren van onze collecties. Zij bieden ter plaatse advies om te zorgen voor de juiste pasvorm en uitstraling, wat bijdraagt aan een omgeving waar medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen. Door deze aanpak creëren we niet alleen tevredenheid maar ook een langdurige relatie met onze klanten.

Samenwerking met Groenendijk Bedrijfskleding

Beekman Group is in 2023 een joint venture aangegaan met Groenendijk Bedrijfskleding. Als toonaangevende producent en groothandel in bedrijfskleding, heeft Groenendijk meer dan een kwart eeuw ervaring in het leveren van hoogwaardige en duurzame bedrijfskleding. Deze samenwerking maakt van één plus één drie. Samen zijn we nóg beter, waar we apart goed in zijn. We laten zien dat bij ons duurzaamheid geen streven is, maar een vaste waarde. Groenendijk Bedrijfskleding staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en circulariteit, en samen streven we ernaar om de norm te stellen in de industrie.

Een mooiere wereld

"Als klein meisje wilde ik de wereld mooier maken... we doen ons best!" Deze gedachte is de kern van mijn missie met Beekman Group. Het is een herinnering dat, ondanks de uitdagingen, onze inzet om de industrie te veranderen en te verbeteren onwrikbaar blijft. We streven voortdurend naar innovatie op het gebied van kwaliteit en design, met de hoop om niet alleen onze producten maar ook de wereld om ons heen te verbeteren.

Mijn merken en bedrijven

Duurzaam design

Opgericht in 1996, is Beekman Group uitgegroeid tot een internationaal fashion house dat diensten levert aan restaurants, hotels, vakantieparken, musea en retail. Als core supplier voor McDonald’s, heeft onze groep tot nu toe een uitbreiding naar 20 landen gerealiseerd, waarbij duurzaamheid en innovatie centraal staan in elk ontwerp.

Meer info

Voor elke vrouw een fashion basics collectie

Het merk DYANNE biedt een tijdloze collectie voor vrouwen van maat 34 tot en met 48. Dit merk dient als het creatieve laboratorium voor al onze collecties, waarbij elk stuk is ontworpen met de gedachte van duurzaam design.

Meer info

Duurzame zorg­bedrijfs­kle­ding, gemaakt uit liefde

D-cares, de zorgkledinglijn, is tot stand gekomen uit de wens van mijn moeder. Zij wenste dat eenieder werkzaam in de zorg meer gezien en gewaardeerd zou worden. Bedrijfskleding voor thuiszorg, ziekenhuizen, apotheken, tandheelkunde en alles wat gerelateerd is aan hygiëne.

Meer info

Comfor­tabele kleding voor alle disci­plines

CF biedt bedrijfskleding voor kleinere ondernemingen die streven naar herkenbaarheid en kwaliteit. Onze DB.01 safety sneaker, beschikbaar in drie kleuren, is populair in zowel de horeca als de zorg en staat symbool voor onze toewijding aan veiligheid en stijl.

Meer info

Samenwerken?

Heb je interesse in een samenwerking of wil je meer weten over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan