Terug

Dyanne Beekman slaat handen ineen met Groenendijk Bedrijfskleding

24/10/23 Fashion

Bedrijven die met hun bedrijfskleding kiezen voor Groenendijk Bedrijfskleding, hebben grote kans dat hun medewerkers straks gekleed worden door de bekende fashion-onderneemster en imago-consultant Dyanne Beekman. Beekman Group en Groenendijk hebben besloten per 24 oktober 2023 de handen ineen te slaan.

Dyanne Beekman heeft internationaal haar sporen verdiend als gaat om het design van bedrijfscollecties. Met haar eigenzinnige aanpak – ‘de DNA-analyse’ – weet ze feilloos bloot te leggen wat een bedrijf wil uitstralen en hóe bedrijfskleding daaraan bijdraagt zonder een keurslijf te zijn.

De bedrijfskleding van Beekman is fashionable, sustainable en steevast met een kleine twist aan te passen aan de persoonlijke voorkeur van bedrijfsmedewerkers. Zo bewijst onder meer haar bestaande collectie D-cares (zorg), de lijn die ze ontwikkelde voor McDonald’s en restaurantketen ‘t Zusje. Een op maat gemaakt stijlboekje levert Beekman er altijd bij.

Het is exact dié Beekman-benadering waarin Groenendijk Bedrijfskleding gelooft. Dat gecombineerd met de eigen expertise op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, geeft de samenwerking tussen beide ondernemingen een grote meerwaarde in de branche.

Groenendijk is al meer dan een kwart eeuw een toonaangevende producent en groothandel in bedrijfskleding. Ze hebben een maximale focus op duurzaamheid en circulariteit, waarbij productie, financiële stabiliteit, voorraadbeheer en nauwkeurige distributie centraal staan.

Dyanne Beekman: ”Deze samenwerking maakt van één plus één drie. Samen zijn we nóg beter, waar we apart goed in zijn. We laten zien dat bij ons duurzaamheid geen streven is, maar een vaste waarde.”

Jaap Groeneweg, Algemeen Directeur Groenendijk Bedrijfskleding: “Samenwerking in de huidige tijd is cruciaal voor innovatie en groei. Onze overtuiging is dat bedrijfskleding niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk moet zijn, zodat medewerkers met trots voor de spiegel kunnen staan.”

Voor verdere informatie en interviews kunt u zich richten tot Ilse Verkuil, office@beekmangroup.nl, telefoonnummer 0348-43 00 41.